Ε.ΣΥ. ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - Αξίες είναι οι ιδιότητες οι οποίες όσο περισσότερο αναδεικνύονται από το άνθρωπο τόσο περισσότερο τον τοποθετούν στην μεσότητα - 1.ΛΟΓΙΚΗ είναι το μέσον το οποίο οδηγεί στην νόηση η οποία αποδέχεται το ορθόν και τo υπαρκτόν αποκλειστικά μόνο μέσω της αποδεικτικής διεργασίας 2.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η οποία θέτει τον άνθρωπο σε απεριόριστη και διαρκή Δυνατότητα δυναμικής, και πρωτίστως βουληματικής πορείας προς την αναζήτηση και εφαρμογή από μέρους του αρχών με την μεγαλύτερη κατά το δυνατόν νομοτελειακή προσέγγιση 3.ΑΡΕΤΗ είναι γνωσιακή υπεροχή η οποία αποτυπώνεται σε όλες τις εκδηλώσεις και αποφάσεις, χωρίς το ίδιον όφελος ή η έπαρση να είναι το κίνητρο 4.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ως μέσον για την απόδοση διανεμητικά , διορθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του δικαίου 5.ΙΣΟΤΗΣ είναι η επακριβώς παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση , η αξιοποίηση των ευκαιριών όμως εξαρτάται απο τόν καθένα πολίτη ξεχωριστά 6.ΑΦΘΟΝΙΑ είναι η επάρκεια παροχής υλικών και πνευματικών αγαθών καθώς και ευκαιριών προς όλους τους πολίτες ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αποφυγή φθόνου 7.ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η έξοδος από την οντολογική λήθη και η ταύτιση της νοητικής λειτουργίας με το υπαρκτό 8.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ είναι οτιδήποτε διαπερνώντας μέσα από τις αισθήσεις μας καλύπτει την ευαισθησία που έχουμε έμφυτη μέσα μας 9.ΑΡΜΟΝΙΑ η σύγκλιση, η αρμογή , η σύνδεση διαφορετικών , ή αντιθέτων σε ένα σύνολο με ευρυθμία, ορθή αναλογία και τέλεια συναρμογή 10.ΑΝΔΡΕΙΑ «Ανδρεία εστί έξις ψυχής ακίνητος υπό φόβου, επιστήμη των κατά πόλεμον πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν, εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και δεινά, τόλμη υπηρετική φρονήσεως, ευθαρσία επί θανάτου προσδοκίας, έξις διαφυλακτική λογισμών ορθών εν κινδύνοις» 11.ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ η πορεία και ο τελικός προορισμός της πορείας του ανθρώπου όταν ταυτίζονται με τον λόγο( σκοπό ) της ύπαρξης του 12.ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ Η αυτογνωσία μας για το ποιοι είμαστε από που προερχόμαστε σε ποιό σχέδιο εντασσόμαστε και ποιο προορισμό έχουμε.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Μητσοτάκης: Γη και ύδωρ στους μετανάστες!

 


Νέο μήνυμα από την Καρδίτσα σε παράνομους: Σας θέλουμε εδώ…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρύβει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για όσους εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και με πράξεις αλλά και με τις δηλώσεις του, όπως αυτή που έκανε το περασμένο Σάββατο στην Καρδίτσα. Ο κ Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με οικογένεια παράνομων μεταναστών, οι οποίοι του ζήτησαν νομιμοποιητικά έγγραφα. Και ο πρωθυπουργός όχι μόνο τους άκουσε, αλλά τους διαβεβαίωσε μάλιστα ότι θέλει να μείνουν στην Ελλάδα.

Αυτές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν αντιδράσεις, κυρίως από την Ελληνική Λύση, η οποία κατακεραύνωσε τις δηλώσεις Μητσοτάκη με μια ανακοίνωσή της, στην οποία τον κατηγορεί ότι έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο αφελληνισμού της χώρας: «Ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα απευθύνθηκε σε οικογένεια παράνομων μεταναστών που ζητούσαν νομιμοποιητικά έγγραφα λέγοντάς τους ότι “κι εμείς θέλουμε να μείνετε”! Επιβεβαιώνοντας έτσι, για ακόμη μία φορά, αυτό που λέει η Ελληνική Λύση: Σκοπεύουν να “μπολιάσουν” με παράνομους μετανάστες την ελληνική κοινωνία! Η Ελληνική Λύση διαμηνύει στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση να φέρουν πίσω τα 600.000 Ελληνόπουλα που οι ανίκανες κυβερνήσεις έδιωξαν στο εξωτερικό και να απελάσουν τους παράνομους μετανάστες, αντί να παραβιάζουν τον νόμο αφήνοντάς τους εντός Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε την αντικατάσταση του πληθυσμού που ονειρεύονται η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πάντως, η απάντηση Μητσοτάκη προς τους παράνομους μετανάστες δεν είναι η μόνη που δείχνει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Την περασμένη εβδομάδα κάτοικοι και φορείς του Εβρου, με τις έντονες διαμαρτυρίες τους, έκαναν φανερό το πρόβλημα που δημιουργεί η επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο του Εβρου. Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης πλησιάζουν τα όρια του εθνικού εγκλήματος με την τοποθέτηση 2.000 παράνομων μεταναστών στα μετόπισθεν της πρώτης γραμμής άμυνας της πατρίδας.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και, από ό,τι φαίνεται, απέναντί τους δεν έχουν μόνο την κυβέρνηση, η οποία προχωρά ακάθεκτη τους σχεδιασμούς της, αλλά και τους τοπικούς άρχοντες, περιφερειάρχη και δημάρχους, οι οποίοι διάκεινται φιλικά στην επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου.

ΠΗΓΗ

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ